ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ ΔΗΜΑΡΧΕ;

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Γιώργος Κυριλλίδης και κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες σε Δράση», σε περιοδεία τους την Τετάρτη 7/5/2014 στις γειτονιές του Δενδροποτάμου, έγιναν αυτόπτες μάρτυρες των τεράστιων προβλημάτων που εντοπίζονται στην περιοχή.
Ένας αγανακτισμένος δημότης, μας οδηγεί βήμα προς βήμα στα προβλήματα και μας κάνει κοινωνούς της απελπιστικής κατάστασης που συναντά κανείς στο Δενδροπόταμο (οι φωτογραφίες που ακολουθούν, άλλωστε, το αποδεικνύουν) . 
Λήμματα εκβάλλουν σε χείμαρρο, δίπλα από κατοικίες. Φρεάτια κεντρικών δρόμων, αλλά και μικρότερων, σε αρκετά σημεία είναι βουλωμένα, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται ύδατα κατά τις βροχερές ημέρες. Εικόνες εγκατάλειψης σε σπίτια και στο αθλητικό κέντρο, στο οποίο φυτρώνουν αγριόχορτα. Κάτοικοι εγκαταλείπουν τις οικείες τους λόγω της εγκληματικότητας. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το αστυνομικό μέγαρο (το κτίριο με τα πολλά παράθυρα, στο τέλος της οδού που φαίνεται στη φωτογραφία), οι κάτοικοι εξακολουθούν να τοποθετούν συρματοπλέγματα γύρω από τα σπίτια τους με σκοπό να προστατευθούν από τις επιδρομές των ληστών της περιοχής.
Για ποιο ακριβώς έργο μιλά, λοιπόν, συγκεκριμένα, ο δήμαρχος;

Με εκτίμηση
Το Γραφείο Τύπου