ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΜΕΝΕΜΕΝΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ (;)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Γιώργος Κυριλλίδης και κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες σε Δράση», γίνονται αυτόπτες μάρτυρες ορισμένων εκ των προβλημάτων που εντοπίζονται στις γειτονιές της Μενεμένης.

Ένας αγανακτισμένος δημότης μας παίρνει από το χέρι (όπως θα δείτε και στη φωτογραφία) και μας οδηγεί σε προβλήματα που υπάρχουν στη δική του γειτονιά, τα οποία συνοψίζονται παρακάτω:

Το κομμάτι της οδού Αγγελάκη, στο ύψος της Δελφών είναι ένα σημείο αρκετά παραμελημένο, με πληθώρα προβλημάτων:

Οι κώνοι οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος όλης της οδού, για να εμποδίζουν το παρκάρισμα των αυτοκινήτων, ώστε να μη στενεύει ο δρόμος και δημιουργείται κυκλοφοριακό, στο παρόν σημείο είναι ανύπαρκτοι.

Επιπλέον, η οδός Αγγελάκη, στο ίδιο ακριβώς ύψος, καταλήγει σε αδιέξοδο. Ο λόγος; …ένα σπίτι εγκαταλελειμμένο ακριβώς στη μέση του δρόμου, το οποίο αναγκάζει τους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων να κάνουν παράκαμψη από κάποια άλλη οδό, ώστε να καταλήξουν στον προορισμό τους
.
Και τα προβλήματα δε σταματούν εδώ…


Τα φρεάτια κεντρικών δρόμων, αλλά και μικρότερων, σε αρκετά σημεία είναι βουλωμένα, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται ύδατα κατά τις βροχερές ημέρες. 

Τέλος, κάδοι είναι τοποθετημένοι σε δυσλειτουργικά σημεία, όπως για παράδειγμα στην είσοδο- έξοδο σχολικού συγκροτήματος.

Και αναρωτιόμαστε, αναλογιζόμενοι τα λόγια, που προ ολίγων ημερών ανέφερε ο σημερινός Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης… «κάνει έργο στη Μενεμένη ο Δήμαρχος». Κάνει;

Με εκτίμηση                                                                                                                  
Tο Γραφείο Τύπου.