ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ - ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ

Γεια σας

Ονομάζομαι Βασίλης Τσακίρης. θα ήθελα να αναφέρω ,βάζοντας σε κοινή θέα φωτογραφίες, την εγκατάλειψη που έχουμε υποστεί στο Δενδροπόταμο από την τοπική αυτοδιοίκηση Αμπελοκήπων -Μενεμένης μετά την ένωση των 2 δήμων σύμφωνα με τον καλλικρατικό νόμο.

Θα ήθελα λοιπόν να αναφέρω την προσπάθεια μου εδώ και ένα μήνα για την τοποθέτηση λάμπας σε κολόνες της ΔΕΗ επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως ,

η απάντηση που παίρνω είναι ότι ο δήμος δεν έχει λάμπες λόγω οφειλής ύψους 40.000€ στον προμηθευτή .Πως τα γνωρίζω αυτά; από υπάλληλο του δήμου ονόματι Καλαμπάκας και για του λόγου το αληθές σας παραθέτω τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης μου για να το ψάξετε και οι ίδιοι αριθμός: 15005.

Σας περνώ και μερικές φωτογραφίες για να δείτε την εγκατάλειψη που έχει ο συνοικισμός Δενδροποτάμου από την μη καταβολή του χρέους των 40.000€ για λάμπες, χαρακτηριστικά επί τις οδού Μ. Μπότσαρη υπολειτουργούν 3 κολόνες τις ΔΕΗ και επί τις οδού Πελοπίδος και τις πάροδου αυτής δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός και είναι σε πλήρη συσκότιση ένα ολόκληρο τετράγωνο. Τώρα που φτάνουν οι δημοτικές εκλογές θα έρθουν για την ψήφο μας και μετά ξανά στο περιθώριο και στην εγκατάλειψη.