ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η Διοίκηση του Αστέρα Αμπελοκήπων στον Δήμαρχο για την ανακατασκευή του τεχνητού χλοοτάπητα του γηπ.Αστρεινίδης. 
Η διοίκηση της ιστορικής αυτής ομάδας αλλού παρουσιάζεται ανοργάνωτη και αλλού πολύ οργανωμένη .Στο να ευχαριστεί με επιστολή τον Δήμαρχο είναι οργανωμένη στο να μας καλεί ως παράταξη στους χορούς και στις εκδηλώσεις της ομάδας δεν είναι γι' αυτό και δεν μας κάλεσε!
Παρά ταύτα όμως θα μείνω στην επιστολή και θα πω στους αγαπητούς φίλους ότι το έργο αυτό όπως και άλλα έργα τα ψηφίζει ΟΛΟ το δημοτικό συμβούλιο όχι μόνο ο Δήμαρχος επομένως αφού είχαν την καλή διάθεση να στείλουν ευχαριστήρια επιστολή (στις εφημερίδες ) θα έπρεπε να την απευθύνουν στο Δημοτικό συμβούλιο και σ όλους τους συμβούλους .
Τέλος θα χαιρόμουν να έβλεπα μια επιστολή διαμαρτυρίας ,όταν εδώ και χρόνια ο χλοοτάπητας παρουσίαζε εικόνα αποσύνθεσης με τους αθλητές να τραυματίζονται ή να κινδυνεύουν.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ!
Επειδή λοιπόν αγαπητοί φίλοι του Αστέρα μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και επειδή το έργο με τις επιστολές το χουμε δει και από άλλους που νόμιζαν ότι θα κερδίσουν κάτι και τώρα είναι στα πρόθυρα διάλυσης λίγη προσοχή δεν βλάπτει !
Εμείς σας αποδώσαμε τον μέγιστο σεβασμό επισκεπτόμενοι πρώτα τα γραφεία σας και θέσαμε την παράταξη στη διάθεση σας.
Παρακαλούμε λοιπόν να επιδεικνύετε ανάλογο σεβασμό στους ΘΕΣΜΟΥΣ όπως είναι οι Δημοτικές παρατάξεις και οι δημοτικοί σύμβουλοι !