ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

29 Οκτωβρίου   2015
Δελτίο Τύπου
ΠΑΡΕΛΑΣΗ – ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
Η 28η Οκτωβρίου είναι πλέον μια σημαδιακή ημέρα για τον Δήμο μας .Όσοι είχαμε την ατυχία να παρακολουθήσουμε τις παρελάσεις στις δύο δημοτικές ενότητες της Μενεμένης και των Αμπελοκήπων θα την θυμόμαστε ως μια ημέρα Εθνικής Εορτής ,που όμως δεν ζήσαμε το έπος του 40 αλλά το έπος των απορριμματοφόρων.
Αρνητικός πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος μας Λ.Κυρίζογλου ο οποίος και είχε την επιεικώς ατυχή έμπνευση να συνδυάσει την Εθνική Εορτή με τα σκουπίδια .
Τίποτα δεν έγινε τυχαία αφού σκοπός ήταν να εκμεταλλευτεί την παρουσία του κόσμου για να προβάλλει το έργο του ως μια εκδήλωση ακραίου πολιτικαντισμού .
Μ αυτόν τον τρόπο πέτυχε τα ακόλουθα συντριπτικά αποτελέσματα εις βάρος του Δήμου μας :
1.Προσέβαλλε την μνήμη των αγωνιστών του 40
2.Αμαύρωσε μια σημαδιακή για το έθνος μας γιορτή συνδέοντας την με την προπαγάνδα και την πολιτική του επιβίωση
3.Μας έδειξε ξανά το πολιτικό του προφίλ του :απληστία-ματαιοδοξία-συγκεντρωτισμός 
4.Προσέβαλλε τους συνδημότες μας:  αυτούς που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους αλλά και όλους τους υπόλοιπους ,αφού ο Δήμος μας έγινε περίγελος πανελληνίως, με αποτέλεσμα σατυρικές και lifestyle εκπομπές σε διαδίκτυο , τηλεόραση και ραδιόφωνο να μας περιπαίζουν και να γελούν εις βάρος μας .
5.Προσέβαλλε το Δημοτικό Συμβούλιο αφού κανείς από τους υπόλοιπους συμβούλους , ίσως και από τους δικούς του , δεν ήξερε τίποτα ώστε  να προλάβουμε το μοιραίο .
Μετά από όλα αυτά και την δικαιολογημένη αγανάκτηση των συμπολιτών μας ,αφού και εμείς έχουμε γίνει δέκτες ακραίων παραπόνων , θα περιμέναμε μια συγγνώμη για την προσβολή .Αντ΄ αυτού τον ακούσαμε σε τηλεοπτική lifestyle εκπομπή να υπερασπίζεται την επιλογή του και μάλιστα να μας ζητά να τον χειροκροτήσουμε !!!
Ο Δήμαρχος βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και δυστυχώς τον ακολουθεί και ο Δήμος μας στην κατηφόρα αυτή
Οι πολίτες ας αναλογιστούν πλέον πολύ σοβαρά και τις δικές τους ευθύνες αφού όλα αυτά είναι οι παρενέργειες από την μακρόχρονη παρουσία του στον δημαρχιακό θώκο .
Η παράταξη μας αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει η ίδια συγγνώμη ,ως συγκροτημένος θεσμός του Δήμου μας , για αυτόν τον διασυρμό , αφού ο Δήμαρχος που έχει την αποκλειστική ευθύνη δεν πρόκειται να το κάνει.

                                                              Ο Επικεφαλής 
                                               Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
                                                              Γιώργος Κυριλλίδης