ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης «Πολίτες σε δράση» του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης επισκέφτηκε, την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης Α.Ε. και συνομίλησε με τον κ. Παναγιώτη Κακαφίκα, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αγοράς, και τον κ. Κωνσταντίνο Κουρή, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε αναφορά στα προβλήματα που απασχολούν την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης, ενώ ακούστηκαν από τους διοικούντες έντονα παράπονα εις βάρος του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Πιο συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι ενώ ο Δήμος εισπράττει υψηλά τέλη, δεν παρέχει τις ανάλογες υπηρεσίες στον τομέα της καθαριότητας, κάτι που δυσχεραίνει την εύρυθμη λειτουργία της Αγοράς.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης «Πολίτες σε δράση» του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Γ.Κυριλλίδης, κατέγραψε τα παράπονα και τα προβλήματα που τους απασχολούν, και δεσμεύτηκε να πιέσει προς την κατεύθυνση επίλυσης όλων αυτών των θεμάτων. Παράλληλα, τόνισε τη διάθεσή του να επιλυθούν όλα τα θέματα μέσα από μια αγαστή συνεργασία, και εξεδήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στους αρμόδιους φορείς.

Μετά τη συζήτηση που είχε με τη Διοίκηση της Αγοράς, επισκέφτηκε  τους χώρους της και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες, ακούγοντας τα προβλήματά τους, δεσμευόμενος να τους βοηθήσει όσο μπορεί. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους Καλό Πάσχα.