ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Μπροστά σε πλήθος κόσμου, παρά τη βροχή, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες η προεκλογική συζήτηση του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Αμπελοκήπων – Μενεμένης “Πολίτες σε Δράση”, Γιώργου Κυριλλίδη, στον προαύλιο χώρο του ΚΑΠΗ Αγίου Νεκταρίου.

Στη συζήτηση ο Γιώργος Κυριλλίδης περιέγραψε παραστατικά την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει η περιοχή, τονίζοντας την αδιαφορία  της Δημοτικής Αρχής, και κυρίως την έλλειψη προτάσεων στο πρόγραμμά της για την επόμενη θητεία.

Απαρίθμησε τις δράσεις της παράταξης  και τόνισε την ολιγωρία  που επέδειξε η Δημοτική Αρχή στα σχετικά θέματα.

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στους πολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως το πλαστικό γήπεδο που είναι γεμάτο από σύριγγες, η έλλειψη ιατρικού προσωπικού, τα αυξημένα ποσοστά αναλφαβητισμού μεταξύ των κατοίκων της περιοχής, η ανεργία και η παντελής έλλειψη κοινωνικο-πολιτιστικών υποδομών.                                                                                                                                                              
Σε όλα τα θέματα που τέθηκαν ο Γ.Κυριλλίδης τοποθετήθηκε αναλυτικά και υποσχέθηκε ότι θα πράξει ό,τι καλύτερο μπορεί για την περιοχή, ενώ τόνισε ότι αν δεν ακουστεί η φωνή του πολίτη του Αγίου Νεκταρίου, θα προβεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Με εκτίμηση                                                                     
Tο Γραφείο Τύπου