ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3/5 η συζήτηση του υποψηφίου δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες σε Δράση», Γιώργου Κυριλλίδη, με τους κατοίκους στην περιοχή Καζαντζάκη, στο πάρκο μεταξύ των οδών Γ. Μουτάφη και Ι. Σιχλετίδη.

Η συγκεκριμένη ομιλία είχε έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από τις τυπικές ομιλίες που έχουμε συνηθίσει από πολιτικά πρόσωπα, και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ των άλλων και ο ίδιος ο κ. Κυριλλίδης, «επιλέχθηκε να γίνει μια φιλική συζήτηση και όχι ομιλία». Στη συζήτηση έγινε λόγος για τα προβλήματα τα οποία εντοπίζονται και αναφέρθηκαν οι προτεινόμενες λύσεις από πλευράς του υποψηφίου καθώς και το σχέδιο για την περιοχή. Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στους δημότες, οι οποίοι κατέθεσαν την απόψή τους, μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την υπάρχουσα κατάσταση και τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν καθημερινά.
Μελανό σημείο της εκδήλωσης, όμως, αποτέλεσε η στοχευμένη προσπάθεια ορισμένων εκπροσώπων του συλλόγου ομογενών της περιοχής να δυναμιτίσουν το κλίμα και να διακόψουν βιαίως τη συζήτηση! Ο σύλλογος αυτός οποίος τείνει να εξυπηρετεί συμφέροντα, καθώς οι αφίσες που είναι αναρτημένες εκεί έχουν ως μοναδικό στόχο την προβολή συγκεκριμένων υποψηφίων.

Ασφαλώς, καταγγέλλουμε τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, η οποία δεν αποτελεί και τη μοναδική προσπάθεια να μας διακόψουν, καθώς έχει προηγηθεί και παλαιότερα παρόμοιο εγχείρημα, κατά την επίσκεψή μας στο αμαξοστάσιο του Δήμου και την ομιλία με εργαζομένους.

Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας για το περιστατικό, το οποίο, βεβαίως, δεν  μας αποπροσανατολίζει, αλλά ενδυναμώνει τις προσπάθειές μας για την αλλαγή!

Με 
εκτίμηση                                                                                                                  

Tο Γραφείο Τύπου.