ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (ΜΟΝΟΛΟΓΟ) ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ EURO CHANNEL

1.Η Μισή αλήθεια ισούται με ψέμα :δεν μπορεί να μιλάμε για ανάπλαση όλης της Δενδροποτάμου αλλά για ανάπλαση τμημάτων μικρών της Δενδροποτάμου .Σήμερα αν θα περάσεις και το βλέπεις όπως έλεγε χθες ο Δήμαρχος για τα έργα στο Δήμο , θα δεις απίστευτο σκουπίδι μαζεμένο δεν ξέρω από που ,θα δεις το αμαξοστάσιο του Δήμου δίπλα σε χώρους αναψυχής και άθλησης οπότε ; εντυπώσεις να περάσουμε σ όσους δεν ξέρουν. Φυσικά καμιά αναφορά στο ότι επί χρόνια αυτά τα τμήματα ήταν παρατημένα.
2.Όλα όσα ανέφερε γίνονται προεκλογικά διότι έχει ακόμα την παλαιοκομματική αντίληψη ότι πάντα η τελευταία εντύπωση μένει .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ.
3.Παραδέχτηκε έμμεσα την εξάρτηση του από το κόμμα το οποίο υπηρετεί κάνοντας αναφορά στον Γεν. Γραμματέα δημοσίων έργων Σ.Σιμόπουλο και το πόσο τον έχει βοηθήσει .Είναι γνωστό ότι έχει πέσει όλος ο μηχανισμός πάνω του για να τον βοηθήσει να επανεκλεγεί γι αυτό και βλέπουμε κάθε εβδομάδα τον συγκεκριμένο κυβερνητικό αξιωματούχο στο Δήμο μας. Ανέφερε μάλιστα ότι δεν είναι πολιτικός. Μέγα ψέμα διότι ήταν υποψήφιος βουλευτής.
4.Ανέφερε ως έργο την ανάπλαση του γυμναστηρίου στην Κυριακίδη αποκρύπτοντας φυσικά ότι αν δεν γινόταν οι καταγγελίες μας ακόμα έτσι θα ήταν.
5. Το ίδιο και για το πάρκινγκ στου Φιλίππου το κάνει τώρα προεκλογικά ενώ επί χρόνια με τα χάλια που είχε μας ταλαιπωρούσε .Και αυτό το θέμα το αναδείξαμε πολλές φορές.
6.Ανέφερε ως έργα το νηπιαγωγείο στην Καζαντζάκη χωρίς να πει ότι το κτήριο δεν μας ανήκει παρά μόνο ως χρήση και ότι έγιναν δωρεές για τα υλικά.
7.Ανέφερε το δημοτικό στον Δενδροπόταμο που κατασκευάστηκε χωρίς να αναφέρει σε τι χάλια μέχρι τώρα έκαναν μάθημα τα παιδιά και ότι φυσικά το έργο ήταν σε προχωρημένη φάση όταν ανέλαβε .Επίσης δεν ανέφερε με πόσο μεγάλη καθυστέρηση ανέθεσε σε εταιρία security την φύλαξη των δημοτικών χώρων εκεί που με την απραξία του τόσα χρόνια επέτρεψε την λεηλασία των χώρων.
8.Ανέφερε την άποψη Πάγκαλου ότι τα ΚΑΠΗ είναι μόνο για ταξίδια κατακρίνοντας τον αλλά εγώ θα του έλεγα ότι δεν είναι και μόνο για φαγοπότια και πόντιους τραγουδιστές!
9.Δεν μπορεί είπε σε Δήμο κάτω των 60.000 να γίνει κοινωνικό παντοπωλείο και κοινωνικό φαρμακείο και θα ζητήσει είπε τροποποίηση του Νόμου ώστε μετά να το κάνει .Αν το έκανε λέω εγώ έστω άτυπα θα του λεγε κανείς κάτι. Προτιμάει όμως την διανομή κοτόπουλων και τροφίμων από τα στελέχη του επιλεκτικά.
10.Φοβερή βέβαια και η σύμπτωση προεκλογικά να του δώσουν και 96 θέσεις με πεντάμηνα.
Μετά από όλα αυτά ακούσαμε και το φοβερό από τον Δημοσιογράφο "Μα Δήμαρχε με όλα αυτά που κάνεις τι θα βρούνε οι αντίπαλοι σου να πούνε γιατί θα τα βρουν μπροστά τους "
Έλα μου ντε κύριε Δημοσιογράφε τι θα έλεγα άραγε αν ήμουν στο διπλανό παράθυρο ;