ΜΕΓΑ ΦΙΑΣΚΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Προσπάθησε ο Δήμαρχος και καλά έκανε ,έστω και αργά , να ανεβάσει ένα επίπεδο την πολιτιστική μας κουλτούρα !Κάλεσε την μικτή παιδική χορωδία φίλων μουσικής Θεσσαλονίκης λοιπόν να μας ταξιδέψει με τις υπέροχες φωνές των παιδιών .
Από κει και πέρα αρχίζουν τα ευτράπελα :αρχικά τα παιδιά οι φιλοξενούμενοι και όλοι οι θεατές περίμεναν τον Δήμαρχο μας και τον Κ.Στράτο Σιμόπουλο 40 λεπτά παρακαλώ προκειμένου να κάνουν το εξαιρετικά πρωτότυπο να απευθύνουν τον περίφημο χαιρετισμό .
Στην συνέχεια ενώ ήδη είχαν κουραστεί και εκνευριστεί άκουσαν τον Δήμαρχο να μιλάει για την ΔΕΗ και το κοινωνικό τιμολόγιο (!!!!!!) βρήκε εκδήλωση να το κάνει...
Πέρασαν άλλα 10 λεπτά και στην συνέχεια ξεκινήσαμε όχι τις μελωδίες αλλά τις πτώσεις ! 
Τα παιδιά κουρασμένα και επηρεασμένα από την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε άρχισαν να καταρρέουν επί σκηνής το ένα μετά το άλλο .Αρχικά στην πρώτη πτώση θεωρήσαμε ότι ήταν κάτι συμπτωματικό αλλά στη συνέχεια μετά την δεύτερη και τρίτη πτώση επικράτησε κομφούζιο κάτι που υποχρέωσε τον μαέστρο να διακόψει άρον άρον την εκδήλωση .
Σε ρόλο νοσηλευτή που έδινε τις πρώτες βοήθειες και έπαιρνε σφυγμούς ο αντιδήμαρχος οικονομικών !!!Το εξωφρενικό ήταν που την επόμενη ημέρα ο Δήμαρχος στο site του Δήμου έκανε λόγο για επιτυχημένη εκδήλωση αντί βεβαίως να ζητήσει επισήμως και δημόσια συγγνώμη για τις τραγελαφικές καταστάσεις που ζήσαμε και που μας εξέθεσαν ως Δήμο!
Εμείς λοιπόν ως Δημοτική παράταξη ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ και ελπίζουμε μετά τον Μαιο όταν θα είμαστε η νέα διοίκηση του Δήμου να τους φιλοξενήσουμε όπως πρέπει !