AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ



Με απορία και έκπληξη διάβασα τα όσα ισχυρίζονται γνωστός για τον λαϊκισμό κ την προπαγάνδα εναντίον μου , αντιδήμαρχος αλλά και για πρώτη φορά , περιέργως αλλά όχι τυχαίως σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Αμπελοκήπων. Το ενδιαφέρον σας για τον Δενδροπόταμο είναι λίγο καθυστερημένο χρονικά , άλλωστε δεν σας είδα και ποτέ όχι μόνο σε επισκέψεις εκεί αλλά και σε εκδηλώσεις που η δημοτική σας παράταξη διοργανώνει. Για τόσο ενδιαφέρον μιλάω! 

Πάμε τώρα στην <<ταμπακιέρα>> και ας τα πάρουμε ένα ένα.

1. Η βλάβη όπως ενημερώθηκα αποκαταστάθηκε Δευτέρα , ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΠΗ !!! τυχαίο; όχι , διότι κανονικά οι υπάλληλοι είχαν απεργία αλλά καταλάβατε τι θα επακολουθήσει και σπεύσατε να την επιδιορθώσετε για να διασώσετε το γόητρο σας .

2. Γιατί δεν αναφέρετε πότε έγινε η κλοπή; πείτε ότι έγινε τέλη Σεπτέμβρη και από τότε δεν κάνατε τίποτα!

3. Στο δελτίο τύπου που αναρτήσαμε το οποίο είναι απόλυτα ακριβές αυτό καταγγέλουμε την ολιγωρία σας. Είναι αυτό που ισχυριζόμαστε καιρό τώρα ότι είστε μια <<κουρασμένη>> και <<κορεσμένη>> διοίκηση χωρίς όραμα και σχέδιο.

4. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν μπορείτε να μας ακολουθήσετε στις δράσεις μας παρά το μηχανισμό που έχετε σαν Δήμος και <<τρέχετε>> όταν αποκαλύπτουμε τα διάφορα προβλήματα του Δήμου να τα μπαλώσετε! Βλέπε παγκάκια στη Μενεμένη, τρύπες στου Φιλίππου, τρύπα στην αυλή του σχολικού συγκροτήματος Πανταζοπούλου - Βενιζέλου , γυμναστήριο στο 2ο και 4ο Δημοτικό, πιο παλιά παιδικοί σταθμοί Αμπελοκήπων κ.α. ακόμα και στους χορηγούς μας ακολουθείτε τόσο πίσω είστε! Τελικά μήπως εμείς διοικούμε;

5. Ο Δήμαρχος έχει γραφείο τύπου εσείς γιατί προσπαθείτε με διάφορους και πολλές φορές άστοχους και άκομψους τρόπους και χωρίς γνώση των θεμάτων αν και εκλεγμένοι να με διαψεύσετε και να με κατηγορήσετε για κάτι; ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ προσέξτε γιατί από δω και πέρα δεν θα σας αφήνω χωρίς απάντηση! Δεν μπορεί ο καθένας για τους όποιους λόγους έχει στο μυαλό του να γράφει ότι θέλει δημόσια.

6. Μιλάτε για άμεση παρέμβαση του Δημάρχου. ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ;

7. Σεπτέμβρη μήνα δεν ανάβεις αλλά έχεις άριστη ευκαιρία να επιδιορθώσεις το πρόβλημα όχι να αδιαφορείς ειδικά όταν πρόκειται για παππούδες (γιατί στον Δενδροπόταμο μόνο παππούδες πάνε όχι γιαγιάδες, τόσο επιτυχημένη πολιτική ασκείτε !)

8. Η οργή του κόσμου που είναι εκτός του μηχανισμού σας είναι δεδομένη και θα εκφραστεί στις επόμενες εκλογές. ΥΠΟΜΟΝΗ

9. Όσο και να <<πυροβολείτε>> από μπροστά ή από πίσω τα σκάγια σας είναι άσφαιρα και πετυχαίνετε το αντίθετο.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ λοιπόν, όσο έχουμε πόδια δεν μπορείτε να μας σταματήσετε. Θα συνεχίσουμε να σας αποκαλύπτουμε. 

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ...