Δραστηριότητα και ευχές του επικεφαλής της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Αμπελοκήπων - Μενεμένης Πολίτες σε Δράση" κατά τους σημερινούς αγιασμούς στα σχολεία του Δήμου μας.



Ο επικεφαλής της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Αμπελοκήπων - Μενεμένης Πολίτες σε Δράση" Γιώργος Κυριλλίδης επισκέφτηκε και παρακολούθησε σήμερα 11-9-2012 τις τελετές των αγιασμών στους Αμπελόκηπους στα Δημοτικά και νηπιαγωγεία του σχολικού συγκροτήματος της οδού Πανταζοπούλου, στα Δημοτικά και νηπιαγωγεία του σχολικού συγκροτήματος της οδού Φιλιπουπόλεως και στα νηπιαγωγεία στην οδό Ευριπίδου. Στην Μενεμένη επισκέφτηκε και παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού στο Δημοτικό του Γκροζούδη και στα Δημοτικά και το νηπιαγωγείο της οδού Κυριακίδη.

Στον χαιρετισμό του δήλωσε τα εξής: “Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές, ένα όμορφο «ταξίδι» στον κόσμο της γνώσης και της μόρφωσης . Η μακροχρόνια προσπάθεια να αποκτήσουν περισσότερα εφόδια μέσα από τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες της εκπαιδευτικής διαδικασίας, παίζει καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία τους. Η παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση στο μέλλον και ελπίζω η πολιτεία τουλάχιστον στον τομέα αυτό να πράξει το αυτονόητο.”