Ο ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ

 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    
Άλλο ένα καλοκαίρι σημαδεύτηκε από τον πολύ επιτυχημένο χορό που διοργάνωσε η Δημοτική Παράταξη Αμπελοκήπων Μενεμένης “Πολίτες σε Δράση ” .
Πλήθος κόσμου ,όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες ,κατέκλυσε κάθε γωνιά γνωστού κοσμικού μαγαζιού της Δυτικής Θεσσαλονίκης ,δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι οι “Πολίτες σε Δράση ” διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης 
Στον χαιρετισμό του ο επικεφαλής και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κυριλλίδης τόνισε την σημασία του συγκεκριμένου χορού , που είναι  φιλανθρωπικός και στοχεύει στην ενίσχυση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας αλλά και στην ενίσχυση συλλόγων και φορέων του Δήμου μας .
Τόνισε ότι οι “Πολίτες σε Δράση ” από το 2012 ,που ιδρύθηκαν, συνεχίζουν στην πρώτη γραμμή με συνέπεια , ευθύνη και μαχητικότητα χωρίς να παρεκκλίνουν στο ελάχιστο από τα όσα είχαν υποσχεθεί  από τότε στους πολίτες του Δήμου !
Τέλος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της επιτυχούς εκδήλωσης και τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια της παράταξης όλα αυτά τα χρόνια


                                                                 Θεσσαλονίκη 9-7-2018