ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Λ.ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ;;;


                                                                                                                
Δελτίο Τύπου
ΠΑΡΑΤΥΠΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Ο Δήμαρχος και η διοίκηση του Δήμου παραβίασαν για ακόμα μια φορά το γράμμα, το πνεύμα και τον σκοπό της σχετικής διάταξης του Νόμου περί απολογισμού πεπραγμένων της δημοτικής αρχής !
Αρχές του 2018 έφεραν προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο τον απολογισμό πεπραγμένων του 2016 ενώ θα έπρεπε να συζητήσουμε τον απολογισμό του 2017  ! Ο Νόμος κάνει λόγο για ειδική συνεδρίαση στον προσφορότερο χώρο, που τον αποφασίζει το δημοτικό συμβούλιο, με την συμμετοχή όλων των φορέων και κατοίκων του Δήμου  , που μπορούν να τοποθετηθούν ελεύθερα .
Αντί όλων αυτών με διαδικασία <<ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε >> συζητήθηκε το θέμα στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου χωρίς την συμμετοχή κανενός από τους προαναφερόμενους.
Λίγες ημέρες μετά ο Δήμαρχος έκανε απολογισμό του όποιου έργου του  ενώπιον των υποστηρικτών του στην κοπή πίτας της παράταξης του !
Εμείς αφού καταγγείλαμε την  πρακτική αυτή απείχαμε από την συγκεκριμένη συνεδρίαση που έτσι και αλλιώς αφορούσε ένα έργο που μοιάζει με χρυσό αμπαλάζ ενός δώρου μηδαμινής αξίας !


 
                                              Ο Επικεφαλής 
                                               Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
                                                              Γιώργος Κυριλλίδης