ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΠ.

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα οι παίκτες του Κομπόλια πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης – Από ένα δοκάρι οι δυο ομάδες
Με το… καλημέρα έδειξαν τις διαθέσεις τους οι γηπεδούχοι καθώς μόλις στο 8’ είχαν δοκάρι με τον Σαράφογλου, ενώ στο 38’ τελικά βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κοτέντση να νικάει τον Γκουτζελά με κεφαλιά. Τις… βάσεις για τη νίκη έβαλε στο 45’ ο Μαυρίδης που «έγραψε» το 2-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δοκάρι με τον Εφραιμίδη στο 60’ ενώ στο 83’ ο Γιαξής με αυτογκόλ μείωσε σε 2-1. Τελικά ο Ηρακλής «κλείδωσε» τη νίκη στο 89’ με τον Χαψά να διαμορφώνει το τελικό 3-1.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Απ. Κομπόλιας): Ζιάκας, Βόσδου, Γκιαούρης, Κοτέντσης (67΄ Ιωαννίδης), Κουρδάκης, Γιαξής, Σαράφογλου, Νικολίτσας (77΄ Χαψάς), Καρατζάογλου, Σαπιασβίλι, Μαυρίδης (83΄ Λιόντας).
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Γκουτζελάς, Λαπερνάκης, Μπάμιος (76΄ Παναγιώτου), Κίτσος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Μεμέτ (46΄ Γωνιάδης), Εφραιμίδης, Κουρέλας, Κέρι (46΄ Αμέτ), Τοπούζης.