ΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ( ΑΠΌ ΤΟ BLOG ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ )

"ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ μέσω αυτού του δίαυλου επικοινωνίας εκστρατεία για τη στήριξη και ανάδειξη της τοπικής ελληνικής αγοράς.

Στο δήμο μας κατά κοινή ομολογία είχαμε την καλύτερη αγορά της Θεσσαλονίκης, εξαιρώντας φυσικά την μεγάλη αγορά του Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Η δημιουργία μεγάλων εμπορικών κέντρων περιμετρικά του δήμου και της πόλης μας, η διακίνηση φτηνών εμπορευμάτων από Κίνα κ.α, η απαξίωση ελληνικών προϊόντων και μακρόχρονη οικονομική κρίση συντέλεσαν στην υποβάθμιση της αγοράς και το κλείσιμο καταστημάτων.

Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να στηρίξουμε την τοπική αγορά. Μειώσαμε τα δημοτικά τέλη, αναπλάσαμε και φωτίσαμε δρόμους αξιοποιώντας το ΕΣΠΑ, δημιουργήσαμε πολλά και δωρεάν πάρκινκ, για τις ανάγκες λειτουργίας του δήμου προτιμήθηκαν οι προμηθευτές με τις πιο συμφέρουσες προσφορές αλλά συγχρόνως αυτοί που είναι δημότες μας ή διατηρούν επιχειρήσεις στο δήμο μας. Έγιναν και γίνονται πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και συνεργασίες με τοπικούς φορείς. Αναρτήθηκαν πολλά αεροπανό με θετικά μηνύνατα για στήριξη των επιχειρήσεων και της αγοράς της περιοχής.

ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ!

ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!"