Γιατί δεν ψηφίσαμε στο Δημοτικό συμβούλιο το νέο έμβλημα του Δήμου μας

19-06-2012

Αυτό λοιπόν είναι το νέο έμβλημα του Δήμου μας το οποίο και δεν το ψηφίσαμε στο Δημοτικό συμβούλιο για τους εξής απλούς λόγους που δείχνουν και τη νέα νοοτροπία που θέλουμε να φέρουμε στο Δήμο.

Προτείναμε να συμφωνήσουμε όλες οι παρατάξεις σε ένα κοινό σημείο κ των δύο περιοχών Αμπελοκήπων και Μενεμένης όπως π.χ η προσφυγιά και στη συνέχεια να αναθέσουμε τη σύνθεση του νέου σήματος σε γραφίστα για να το δουλέψει και να μας φέρει 2-3 προτάσεις από τις οποίες να διαλέξουμε.

Συμφώνησε η Λαική συσπείρωση αλλά όπως αναμενόταν είπε όχι ο Δήμαρχος ο οποίος κατέθεσε αυτό ως δημιούργημα της τεχνικής υπηρεσίας (αν είναι δυνατόν , καμιά σχέση ) και για όσους ξέρουμε έβαλε κ ο ίδιος το χεράκι του αφού το περιστέρι είναι το έμβλημα της παράταξης του !!!

Έπειτα για τους κατέχοντες το θέμα έμβλημα δεν μπορεί να είναι ζωγραφιά άλλα κάτι μικρό και απλό αφού θα μπει κ σε σφραγίδες κλπ. ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ , ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ; ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ Κ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ Κ ΑΥΤΟ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ